Αγορανομικός Υπεύθυνος : Πετρόπουλος Δημήτρης
Το κατάστημα υποχρεούται να διαθέτει έντυπα σε ειδική θήκη δίπλα στην έξοδο για την διατύπωση οποιασδήποτε διαμαρτυρίας.
Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24% και 13% και Δημοτικός Φόρος 0,5%
Στις παρασκευές μα χρησιμοποιούμε Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών σε άτομα κάτω των 17 ετών.
** Ο καταναλωτής δεν έχει Υποχρέωση να πληρώσει αν δεν λάβει το νόμιμο παραστατικό στοιχείο (απόδειξη ή τιμολόγιο).
Γεμιστή
Αγγούρι -ντομάτα -κρεμμύδι
Ντομάτα- αγγούρι – κρεμμύδι
-φέτα ΠΟΠ – ελιές
Λάχανο -καρότο – μαιδανο -πιπεριά φλωρίνης
Μαρούλι – άνηθο – φρέσκο
κρεμμυδάκι
Πατάτα – καρότο – μαιδανο – φρέσκο
κρεμμυδάκι – μουστάρδα – λεμόνι
Χειροποίητο
Χειροποίητη
Τηγανιτές ή ψητές
Χύμα
Σύμφωνα με τον νέο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές, καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η πληροφόρηση για αλλεργιογόνα συστατικά που τυχόν περιέχονται, όχι μόνο στα προσυσκευασμένα, αλλά και στα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα που προσφέρονται στους τελικούς καταναλωτές στα καταστήματα μαζικής εστίασης.
1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (δηλαδή σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη κλπ) και προϊόντα που έχουν ως βάση αυτά τα δημητριακά
2. ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ (δηλαδή οστρακοειδή πχ γαρίδες κλπ)
3. ΑΥΓΑ και προϊόντα με βάση τα αυγά
4. ΨΑΡΙΑ και προϊόντα με βάση τα ψάρια
5. ΑΡΑΧΙΔΕΣ (δηλαδή αράπικα φιστίκια) και προϊόντα με βάση τις αραχίδες
6. ΣΟΓΙΑ και προϊόντα με βάση την σόγια
7. ΓΑΛΑ και προϊόντα γάλακτος (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης)
8. ΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ (δηλαδή ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια, κλπ και προϊόντα τους)
9. ΣΕΛΙΝΟ και προϊόντα προερχόμενα από σέλινο
10. ΣΙΝΑΠΙ προϊόντα προερχόμενα από αυτό, πχ μουστάρδα
11. ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ και προϊόντα προερχόμενα από σησάμι
12. ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ & ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ (συντηρητικό που περιέχουν κάποια τρόφιμα, όπως πχ το κρασί)
13. ΛΟΥΠΙΝΟ (φυτό σαν όσπριο) και προϊόντα του
14. ΜΑΛΑΚΙΑ (δηλαδή χταπόδι, καλαμάρι κλπ) και προϊόντα τους
Σε περίπτωση αλλεργιών ή δυσανεξιών σε άλλα τρόφιμα ή συστατικά, πέρα αυτών που αναφέρονται στις 14 κατηγορίες,